NOW CLOSED
10:00 - 22:00
Logo Caffe Ritazza
Cafenea >> Caffe Ritazza

Caffe Ritazza

N/A
0736342226
Locatie: Parter [ Vezi harta ]

Business-ul Caffè Ritazza a fost lansat in 1995, inspirat de cafenelele din nordul Italiei, si astazi este deja prezent cu peste 120 de unitati in 23 de tari.
Cafeneaua Ritazza din Bucuresti Mall se remarca prin designul sic si creativ de cum pasesti in locatie si te va trimite cu gandul ca te afli in cel mai cosmopolit oras. Conceptul arhitectural a fost realizat de un studio din Londra.
Caffè Ritazza este un loc de intalnire pentru oameni fericiti care doresc sa scape de agitatia cotidiana si reprezinta un refugiu pentru cei “disperati” sa bea o cafea buna. Scopul celor de la Caffè Ritazza este simplu: sa ii multumeasca si pe clientii cu cele mai rafinate gusturi, oferindu-le cafea si mancare proaspat preparata, intr-un spatiu unde servirea este eficienta si prietenoasa.
Caffè Ritazza ofera propriul amestec de cafea, dar mai mult decat orice altceva, pune la dispozitia ta talentul si priceperea celor mai buni Barista, care au beneficiat de traininguri in Anglia.Drept urmare, poti fi sigur de un gust fara compromisuri! Pe langa produsele pe baza de cafea, la Ritazza poti consuma o portie sanatoasa de legume sau fructe, precum si iaurturi si smoothie-uri in diverse combinatii. Inspirati de cultura gastronomica italiana, ofera, de asemenea, sandwich-uri si salate delicioase, pregatite zilnic in bucataria proprie.
Cafeneaua Ritazza incearca sa ofere mai mult clientilor in fiecare zi, si face acest lucru si prin gama variata de bauturi alcoolice din meniu. Vei fi atras cu siguranta si de preturileaccesibile. Design-ul urban al cafenelei si detaliile bine definite se completeaza perfect cu aroma cafelei si produsele delicioase, oferind cea mai buna experienta
Te asteptam la Caffè Ritazza in Bucuresti Mall – Vitan!

Cafenea
Hartă Locație