Te invitam sa descoperi ELLE Decoration Designers Boutique

ELLE Decoration Designers Boutique este un spatiu de tip pop-up store, situat la parterul Bucuresti Mall, in zona Lounge Area.
Din acest magazin iti poti achizitiona obiecte de decor interior, semnate de designeri romani. Conceptul Designers Boutique reuneste cei mai cool si creativi designeri autohtoni.

Primul expozant din seria designer-ilor de produs este este Mihnea Gheorghiu, un artist a carui viziune ridica prelucrarea lemnului la nivel de arta. Mihnea Gheorghiu este fondatorul atelierului „Woodyo – Creative Wood Engineering” si partener al companiei “Bucin Mob”.

In perioada 2-22 octombrie, la Bucuresti Mall poti sa descoperi creatiile lui deosebite. In colaborare cu Bucin Mob, acesta a lansat colectia “Bucin Mob Design Collection – Solid Wood Furniture”, alcatuita din 28 de piese de mobilier.

Colectia a fost prezenta la cele mai importante targuri internaționale: IMM Cologne, iSalone Milano, Maison et Objets Paris si ICFF New York. O parte dintre aceste produse exclusiviste le puteti gasi si la ELLE Decoration Designers Boutique.

 

Masa Vibra, un element practic si compact destinat spatiilor mici, este modulara si usor adaptabila la nevoile fiecarei persoane. Masa poate fi confectionata in 3 variante de lungime (140, 160 sau 180 cm), fiecare fiind extensibila cu 45 cm.

Va asteptam la ELLE Decoration Designers Boutique sa descoperiti multe alte piese inedite.

Follow @instagram