Rădăcinile Românești – Izabela Măndoiu

Entuziasm, speranță, recunoștință – acele trăiri specifice fiecărui început de Decembrie, la care se adaugă însemnătatea Zilei Naționale: patriotismulmândria de a fi român și rădăcinile care ne validează existența.

Rădăcinile sunt conștientul nostru, căruia i-a fost amintit faptul că sănătatea este cea mai importantă și că merită să  fim cu toții bine pentru a continua, pentru a iubi și pentru a ne bucura de micile plăceri ale vieții.

Rădăcini sau Roots este și Colecția Nouă semnată de designerul Izabela Măndoiu. Creațiile sale merită atenția tuturor pentru că sunt realizate manual, de către femei de la sate, care lucrează cu dedicare și dorința de a transmite tradiția cusăturilor și a semnelor românești mai departe.

De Ziua Națională, avem un singur gând: ne este DOR de România sănătoasă! Ne este dor de sentimentul că toți cei dragi sunt bine și ne este dor de îmbrățișări.  Știm că totul va fi bine, însă până atunci, ne dorim să fim acea sursă de energie bună, în care să vă puteți deconecta și de la care să plecați cu mai multă bună dispoziție.

Și pentru că București Mall este un adevărat suporter al designerilor români, în această zi sărbătorim și punem la loc de cinste simbolurile naționale. Izabela Măndoiu expune în București Mall-Vitan iile reprezentative, cusute manual, cu pasiune autentică, specific românească.

Colecția ROOTS păstrează linia simbolurilor tradiționale, care se împletesc armonios, cu materiale moderne, fluide, menite să evidențize feminitatea, grația, candoarea. Așa că aveți motive să vă echipați corespunzător, cu mască și dezinfectantul de poșetă și să veniți la mall, să vedeți cum se păstrează tradițiile prin designul contemporan.

Altfel spus, vă invităm cu drag să simțim românește împreună de Ziua Națională. Admirați și nu ezitați să achiziționați ii românești. În felul acesta sprijiniți producția românească, familiile de la sate și intrați în posesia unei creații unicat, a cărei valoarea este inestimabilă. Împreună, continuăm să dăm viață unor minunate Povești țesute cu Valori!

 

 

Follow @instagram