Ghidul cadourilor de Mos Nicolae

Se apropie cu pasi repezi Mos Nicolae a carui venire este un prilej de bucurie pentru toata lumea, mai ales ca este ocazia potrivita pentru a ne face cadouri simbolice.

Daca nu v-ati gandit inca ce sa alegeti pentru cei dragi, v-am pregatit o lista de sugestii. In plus, puteti adauga o nota personala, pentru a le arata celor apropiati ca v-ati gandit la ei cand ati achizitionat cadoul.

Fularul este unul dintre cele mai intalnite idei de cadouri de Mos Nicolae. Fie ca va pregatiti sa il faceti cadou membrilor familiei sau chiar partenerului de viata, un fular stylish si calduros este binevenit in sezonul rece.

Acesta este un accesoriu foarte maleabil, avand in vedere varietatea de culori existente in magazine. Puteti alege un fular colorat, simplu, sau in carouri, in functie de preferintele persoanei careia i-l veti oferii. La Mango gasiti o gama variata de fulare, atat pentru femei, cat si pentru barbati.

O alta idee inspirata pentru cadouri de Mos Nicolae este o pereche de manusi.

Manusile bine alese, nu numai ca tin de cald, dar vor schimba o tinuta monotona intr-una mult mai vesela si mai colorata.

In afara manusilor in diverse modele si culori, in magazine puteti gasi si manusile speciale pentru smartphone. Ele iti permit sa tastezi pe touchscreen chiar si atunci cand le porti, un cadou potrivit pentru cei ce nu se mai dezlipesc de telefon.

Din categoria accesoriiilor cool fac parte si manusile  pentru barbati, de la Massimo Dutti. Ele sunt bicolore, au o banda inchisa cu nasture la manseta, confectionate din piele nappa de ovine si captusite cu lana si casmir. Aceste manusi sunt genul de cadou ideal pentru partenerul de viata, pentru tata sau frate, cu siguranta pentru o persoana foarte apropiata si draga tie.

Celor care sunt in pana de idei de cadouri cool pentru Mos Nicolae, dar care au un buget „generos” pentru cei dragi, va sugeram sa va orientati catre un smart watch.

La IStyle in Bucuresti Mall gasiti noul model Apple Watch Series 5. Acesta are afisajul mereu aprins, si poti vedea intotdeauna ora si celelalte informatii de pe cadran. Apple Watch Series 5 are grija de inima ta verificand ritmul cardiac si trimitand notificari cand este prea ridicat sau prea scazut. Acest ceas este un cadou ideal atat pentru femeile, cat si pentru barbatii pasionati de sport, el permitand monitorizarea precisa a tuturor felurilor de antrenamente.

Ceasul se poate gasi cu bratari intr-o gama foarte larga de culori, cu peste 100 de variante de cadran si posibilitati infinite de personalizare. Precum seria precedenta, el are disponibile doua dimensiuni de cadran: 40 mm si 44mm.

Delicioasele bomboane de ciocolata de la Khave Dunyasi sunt o idee inspirata de cadou pentru cei dragi. La Khave Dunyasi gasiti ciocolata in forma ei pura intr-o multime de combinatii de arome care va vor duce la eliberarea de endorfine in mod garantat.

Voi ce cadouri veti darui celor apropiati de Mos Nicolae? Care dintre sugestiile propuse de noi vi se par cele mai inspirate?
PS: Sarbatorile sunt despre magia cadourilor, nu uitati sa alegeti un mic dar si pentru voi.

ARTICOLE SIMILARE

Follow @instagram