Dungile… intotdeauna la moda!

In aceasta vara reinvatam sa purtam dungile, nu ne mai rezumam la clasicul tricou cu dungi marinaresti. Irina Markovits, consultant de stil, ne spune cum.

Cu ELEGANTA

O camasa cu dungi va deveni piesa cea mai purtata din garderoba ta in aceasta vara. O versiune cu croiala clasica se va integra frumos intr-o tinuta de birou, mai ales daca o asortezi cu o pereche de pantaloni moderni, cu talie inalta. O poti folosi si intr-o tinuta relaxata, casual,

suflecandu-i manecile si asortand-o cu o fusta din denim.  In plus, in vara asta rochiile si fustele din poplin de bumbac imprimate de dungi alb-bleu sunt o piesa-cheie pentru perioada estivala si pot fi purtate la birou (cu un sacou) sau in weekend (cu o geaca din denim).

Camasa clasica Mango: 99,90 lei

Camasa clasica H&M: 49,90 lei

Rochie din bumbac cu dungi Mango: 99,90 lei

Rochie cu dungi alb-bleu petrecuta H&M: 159,99 lei

Fusta din bumbac cu dungi alb-bleu Zara: 149,90 lei

 

La DUBLU

Indrazneste sa porti altfel dungile decat pana acum. Nu te sfii sa porti dungi late sau multicolore, vor fi o schimbare binevenita pentru orice tip de tinuta abordezi. Dungile verticale creeaza iluzia unor picioare mai lungi si a unei siluete mai suple, de aceea te invit sa porti pantaloni cu dungi de-a lungul piciorului. Asorteaza-i cu o bluza ale carei dungi sunt fine, discrete, pentru ca tinuta sa nu para incarcata; secretul purtarii imprimeului „la dublu” este ca ambele piese sa aiba o culoare in comun!

Top Marks&Spencer cu dungi late alb-negru: 59,90 lei

Tricou cu doua tipuri de dungi Zara: 49,90 lei

Top cu dungi verticale Massimo Dutti: 189,00 lei

Rochie Mango cu dungi bleu-bleumarin: 99,90 lei

Pantaloni Mango cropped cu dungi verticale: 99,90 lei

Pantaloni culottes cu dungi Zara: 99,90 lei

ACCESORIZEAZA

Te-ai plictisit de culori uni? Iti propun ca, atunci cand iti construiesti o tinuta neutra sau

fara imprimeuri, sa adaugi o geanta in dungi sau o esarfa dungata. Un simplu accesoriu schimba fantastic intreaga alura.

Geanta cu dungi Mango: 249,90 lei

Geanta shopper cu dungi Zara: 279,99 lei

Sandale cu barete multicolore Zara: 149,90 lei

Viseaza COLORAT

Daca deja ai in garderoba variante clasice de dungi (alb-albastru, alb-negru, alb-rosu), actualizeaza-ti stilul si poarta piese in dungi multicolore sau in culori neasteptate. Un pantalon cu dungi albe si galbene sau o salopeta in dungi albastre si turcoaz sunt usor de purtat in weekend si se asorteaza bine cu denim, alb, verde masliniu.

Rochie cu dungi multicolore Marks&Spencer: 175,90 lei

Pantaloni Mango cu dungi alb-galbene: 59,90 lei

Rochie cu dungi multicolore Mango: 99,90 lei

ARTICOLE SIMILARE

Follow @instagram