Ce piese pretioase aduce Massimo Dutti in Bucuresti Mall?

Viziteaza magazinul Massimo Dutti din Bucuresti Mall si descopera cele mai noi tendinte din colectiile de toamna!

Acum poti sa iti reinnoiesti garderoba fara a cheltui o avere. Dimpotriva! Tocmai de aceea am ales pentru tine cateva piese cheie ce vor da garderobei tale de toamna un refresh instant.

Legendara camasa de jeans Massimo Dutti revine in forta in tendintele sezonului!

Tesuta din bumbac, cu o croiala cambrata si guler clasic, camasa din denim este must-have-ul tinutelor tale casual. Accesorizata cu doua buzunare cu clapa si capse la nivelul pieptului, camasa are o manecă lunga conturata de o manseta cu capsa si poale rotunjte – 289 lei

Tot la Massimo Dutti gasesti si sacoul cambrat in talie, tesut 100% din lana. Cu o croiala slim, guler cu revere ascutite si inchidere cu un nasture, sacoul prezinta doua buzunare laterale cu clapa si o maneca lunga terminata cu o manseta cu trei nasturi.

Croiala si culoarea fac din acest sacou piesa ideala atat pentru tinutele office cat si pentru cele relaxate, de weekend – 799 lei

Noua colectie Massimo Dutti pune in scena un accesoriu obligatoriu: geanta crossbody din piele intoarsa cu banduliera reglabila si detasabila – 499 lei. Dimensiunile gentii sunt (L x h x l): 18 x 18 x 8 cm.

Pantaloni cauciucati cu croiala skinny si talie medie se gasesc in patru nuante diferite: negru, gri, grena si bleumarin, si sunt usor de introdus atat in tinutele de zi cat si in cele de seara.

Pantalonii fac parte din colectia “JOIN LIFE Care for water” realizata cu ajutorul tehnologiei ce reduce consumul de apa din timpul procedurilor de vopsire – 239 lei.

ARTICOLE SIMILARE

Follow @instagram