A List Designers Boutique – Dana Dinu, Luviane & Ladies Codes

Alist Designers Boutique gazduieste luna acesta creatiile vestimentare ale Danei Dinu si ale brandului Ladies Codes, alaturi de aromele parfumurilor de la Luviane Atelier de Parfumerie.

Cele trei branduri romanesti au adus la Alist Designers Boutique creatiile lor, care ne vor ajuta sa ne pregatim asa cum trebuie pentru sezonul toamna-iarna.

Brandul Dana Dinu a fost creat in anul 2014, cand Dana  avea deja o experienta de peste 10 ani  in  design vestimentar. Cea mai importanta sursa de inspiratie pentru ea  este arta, urmata de istoria costumului si de arhitectura.

Dana creeaza veste  minimale, lucrate pe multe texturi si culori, care scot din anonimat orice tinuta, dar si rochii ce avantajeaza toate tipurile de siluete. Cu o maniera personala de a picta hainele, imposibil de reprodus, Dana si-a creat propria semnatura stilistica.

Rochiile create de Ladies Codes pot fi alegerea perfecta pentru evenimente speciale care necesita tinute de seara. Creatiile brandului sunt foarte feminine si se adreseaza femeilor puternice, care stiu cum sa poarte o tinuta speciala.

Geanina Ciobanu, designerul care  a creat acest brand, marturiseste ca sunt multe lucruri care ii aduc inspiratie: „un detaliu vestimentar, coloritul din penajul unei pasari, florile campului, frunzele, copacii, iarba, pietrele, o anumita persoana cu parfumul ei; tot ceea ce vine din creatie, atat de spectaculoasa in multiplele ei manifestari..”

Ea daruieste unicitate creatiilor ei, fiind  usor de recunoscut prin hainele care ii poarta amprenta.

 

Luviane Atelier de Parfumerie este un brand romanesc de parfumerie artizanala de lux. Brandul a aparut la finalul anului 2013 si a devenit marca inregistrata in 2014. Parfumurile sunt create exclusiv din ingrediente naturale certificate de catre fondatoarea brandului Iulia-Victoria Neagoe.

Colectiile speciale precum „Simfonie Gurmanda”, „Miresme Romanesti” sau „DOR” sunt inspirate din lucruri autentice de viata, din mitologie si simboluri  romanesti. O alta colectie deosebita este cea denumita „Florile Reginei”, dedicata Reginei Maria a Romaniei.

Luviane Atelier de Parfumerie are si o alta serie dedicata sarbatorilor de iarna, ce reda bucuria si atmosfera Craciunului, prin parfumul ambiental Aroma de Sarbatoare. Brandul creeaza si bijuterii  din metale si pietre pretioase pentru parfum.

Pana pe 26 octombrie te asteptam la Bucuresti Mall, in lounge area, sa descoperi noile creatii propuse de Alist Designers Boutique si sa iti alegi tinute pentru aparitii de neuitat.

 

ARTICOLE SIMILARE

Follow @instagram