NOW CLOSED
10:00 - 22:00
evenimente >> bucurești mall >> Artisti ai cuvintelor si necuvantatoarele lor
04 Aprilie, 2022 - 16 Aprilie, 2022
Artisti ai cuvintelor si necuvantatoarele lor

Începând cu data de 4 aprilie, dată ce marchează Ziua internațională a animalelor fără adăpost, vă invităm la expoziția „Artiști ai cuvintelor și necuvântătoarele lor”, ce va avea loc în incinta București Mall-Vitan. Expoziția, organizată în parteneriat cu Muzeul Național al Literaturii Române, Centrul pentru Tineret al Municipiului București și asociațiile ASPA și Red Panda, aduce în fața vizitatorilor povești despre animalele de compania a scriitorilor români.

Aici vei găsi texte ale scriitoarelor Alina Pavelescu, Alina Purcaru, Livia Ștefan și Lidia Vianu, precum și texte ale muzeografilor și o selecție de fotografii din arhiva MNLR, care surprind imagini ale scriitorilor români în diferite etape ale vieții lor alături de familii și prieteni. Numele animalelor de companie este deseori inspirat de numele personajelor sau chiar ale autorilor preferați, de numele rudelor sau ale unor personaje mitologice. Îi veți descoperi pe Satyr, Bob, Contele Tărâță, pe Pușkin și Marty, pe Băselu, dar și pe Bumble-Bea, căreia Lidia Vianu i-a dedicat un jurnal liric.

Te-ai gândit vreodată să adopți un animal de companie rămas fără adăpost? Una dintre mizele acestui proiect este de a îți oferi o nouă perspectivă asupra posibilității de a oferi un cămin plin de afecțiune unui „personaj” din lumea celor care nu cuvântă. Așa că vizitează și tu expoziția în 4-16 aprilie, de luni până duminică, în intervalul 10:00 – 22:00, în București Mall-Vitan!

Bucuresti Mall, Artisti ai cuvintelor si necuvantatoarele lor, expozitie MNLR
bucurestimallvitan
Bucuresti Mall Vitan
#ILoveBucurestiMall
Follow
ALTE EVENIMENTE